Anàlisis clíniques

Ribes Salut & Laboratori Echevarne .

A Ribes Salut, gràcies a la col·laboració amb el Laboratori Echevarne oferim un servei integral d’anàlisi clínica i proves genètiques, abastant des de les anàlisis clíniques bàsiques de rutina fins a les més sofisticades de genètica molecular.

La informació obtinguda gràcies al nostre ampli catàleg de perfils analítics permet donar visibilitat a alteracions no percebudes i actuar sobre els elements que les desencadenen en benefici de la seva salut i el benestar.

Podeu consultar el nostre Catàleg o posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre e-mail info@ribessalut.com.

Anàlisis clíniques privades

Al Centre mèdic Ribes Salut pots realitzar les anàlisis cliniques que necessites per cuidar la teva salut i la dels que més estimes de forma privada. Consulta’ns.

La nostra colaboració amb Mútues

Programi a Ribes Salut la seva extracció si és assegurat de:

HNA / HNA SC
MGC MUTUA
MUSA MUTUA SANITÀRIA
DIVINA PASTORA
ASSSA SEGUROS
MUTUA GRANOLLERS
MUTUACAT – MUTUA MANRESANA

AXXA
COSALUD
ASEFA

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA
FIATC

A Ribes Salut seguim treballant per ampliar la col.laboració amb altres entitats asseguradores.

 

anàlisis i test destacats

380 euros

microbioma intestinal clinic

El Test Microbioma Intestinal Clínic analitza la microbiota bacteriana intestinal, mitjançant una mostra de femtes. Cada humà té el seu microbioma i l’objectiu d’aquest Test és conèixer-lo i corregir-lo en cas de desequilibri.

335 euros

test de vitamines i suplements

Test Vitamines i Suplements és una prova genètica que permet conèixer de forma personalitzada les vitamines i els suplements que us ajudaran a sentir-vos millor en les vostres activitats diàries.

225 euros

nutrichip

NutriChip® és un servei de medicina preventiva i personalitzada per a l’assessorament nutricional d’acord amb el nostre perfil genètic. La càrrega genètica individual condiciona la resposta a la dieta i exercici físic.

154 euros

mts dona

El Test d’ETS Dona permet confirmar o descartar Malalties de Transmissió Sexual (ETS) de forma confidencial, fàcil i fiable amb una simple mostra vaginal.

154 euros

mst home

Permet confirmar o descartar Malalties de Transmisió Sexual (MTS) en l’home de manera confidencial, fàcil i fiable amb una senzilla mostra d’orina.

383 euros

sport chip

Test genètic orientat a assolir el màxim rendiment esportiu.

127 euros

test detecció de drogues

Aquesta prova confirma simultàniament la concentració de: cocaïna, opiacis, amfetamina, metamfetamina, èxtasi i cànnabis.

242 euros

test d’empremta genètica

Permet conèixer el perfil genètic d’una persona gràcies a l’anàlisi del material genètic (ADN).

355 euros

cardio chip

CardioChip determina el risc cardiovascular real a llarg termini. Analitza la informació genètica, clínica-bioquímica i els hàbits de vida.

125 euros

test d’estrés

Mijançant una mostra de saliva, aquest test és capaç d’analitzar el nivell d’estrès mesurant les concentracions de les hormones cortisol i DHEA en diferents moments del dia.

350 euros

test paternitat

El Test de Paternitat és la prova que es basa en l’anàlisi de regions d’ADN repetitiu no codificant (STRs). Podeu comprovar una relació de parentiu comparant el perfil genètic entre les mostres analitzades.

200 euros

Test d’Intolerància alimentària

El Test Intolerància Alimentària 200 permet identificar el nivell de sensibilització davant de 216 extractes alimentaris analitzats. Aquesta prova d’intolerància alimentària determina la presència d’anticossos igG a través d’una senzilla anàlisi de sang.